Change the way it lives within

Heb je weleens last van terugkerende angsten, vervelende gebeurtenissen zoals het verlies van een dierbare of nachtmerries? Kom je in je leven steeds weer dezelfde thema’s tegen zoals: jezelf wegcijferen, moeizame relaties, moeite met gewicht, weinig eigenwaarde?

EMDR therapie is een bewezen, doeltreffende manier om trauma’s, angsten, fobieën en neurosen aan te pakken met behulp van de zelf genezende eigenschappen van je brein.

De afgelopen 20 jaar is er veel onderzoek gedaan naar EMDR en de resultaten zijn optimistisch en positief. Het mooiste van de behandelmethode is misschien wel dat hij zo snel werkt. Je hoeft niet urenlang te praten. Ook is er geen sprake van “huiswerk” of andere tijdrovende opdrachten. Daarbij is EMDR geschikt voor veel mensen. Of je nu verdrietig bent door een scheiding of in het dagelijks leven moeilijk functioneert door stelselmatig misbruik in het verleden: in principe kunnen alle trauma’s en negatieve gebeurtenissen op deze manier behandeld worden.

Door de EMDR gaat je brein in een snel tempo vervelende gebeurtenissen of angsten verwerken en vallen dingen op hun plek waardoor klachten verdwijnen.

VOOR WIE IS EMDR BEDOELD?

EMDR is toepasbaar bij zowel kinderen als volwassenen. Er is altijd eerst een kennismakingsgesprek om goed te kunnen kijken of EMDR past.

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?

De begeleider laat je aan de bewuste gebeurtenis terugdenken, terwijl je via een koptelefoon afwisselend klikjes in je linker en rechteroor hoort. De begeleider zal regelmatig vragen wat je nu ziet en beleeft. Gedurende het proces zal je merken dat het terugdenken aan de vervelende gebeurtenis steeds minder vervelend zal worden.

Reviews

Wat anderen zeggen

Ik kwam bij Ingrid voor EMDR om de traumatische bevalling van mijn tweeling te verwerken. Hierdoor kon ik niet naar de foto’s van vlak na de bevalling kijken of over de bevalling nadenken zonder angstig en verdrietig etc. te zijn. Nu kan ik gewoon langere tijd naar de foto kijken zonder problemen. En ook praten over de bevalling zonder al de emoties van vlak na de bevalling.

Ingrid is heel geduldig en heeft een geruststellende stem. Ze legt ook goed uit wat je kan verwachten wat zeer prettig werkt. Een vertrouwensband is belangrijk als je EMDR doet en dit vertrouwen is zij zeker waard.

Ze heeft mij erg goed geholpen met het verwerken van meerdere trauma’s

– Tineke –

gratis

Heb je last van stress?

GA NU AAN DE SLAG MET MIJN 3 BEWEZEN TIPS!

Wil je niet langer wachten en direct met je stressklachten aan de slag.

Schrijf je hieronder in voor mijn nieuwsbrief, dan hou ik je regelmatig op de hoogte van nieuwe blogs die ik plaats. Én je ontvangt gratis mijn e-book met 3 bewezen tips om met jouw stress aan de slag te gaan.