Het is een bijzondere zomer.

Burnout klachten

Ik hoop dat je in de vakantie lekker uitgerust bent en weer voldoende opgeladen bent om er het komend jaar weer tegen aan te gaan. Want dat heb je nodig, broodnodig in deze tijd.

Het is een bijzondere zomer, ook voor mij en dat kwam niet alleen door het slechte weer, de weer oplaaiende coronacijfers nu op de valreep nog prachtig weer waar ik volop van geniet. In augustus kreeg ik voor het eerst diverse aanmeldingen voor burn-outbegeleiding. Nou waren we in het noorden wel de eerste waar de schoolvakanties begonnen maar dat gebeurde andere jaren meestal pas na de zomer.

Maar waarom zou je eigenlijk wachten met begeleiding tot na de zomer als je burn-out klachten hebt?

 Want als je niet bent opgeladen,

Als je merkt dat je nog moe bent, snel geïrriteerd en weinig aankunt.

Als het klamme zweet je uitbreekt als je maar aan je werk denkt.

Als je slecht slaapt en niet fit genoeg bent om weer aan het werk te gaan,

Dan kun je nu doorgaan totdat het echt niet meer lukt….

Of  je kunt deze nazomer gebruiken om daar direct iets aan te doen.

Wat is hier het voordeel van?

Als je vroegtijdig met je stress en burn-out klachten aan de slag gaat laad je je batterij sneller weer op en krijg je weer rust in je hoofd, voel je je vitaler en energieker. Daardoor ga je weer met plezier naar je werk en kun je je carrière weer makkelijk voortzetten.

Ook onderzoek wijst uit dat als je direct gerichte begeleiding krijgt bij (beginnende) stress/ burn-out klachten je eerder hersteld bent.

Degenen die zich in de zomer aangemeld hebben zijn inmiddels gestart. Met hen komt het weer helemaal goed.

Ben jij een hardwerkende professional of leidinggevende en wil je ook niet langer afwachten en met je klachten aan de slag én zoek je een erkend stress en burn-out coach? Neem dan contact met me op voor een gratis kennismakingsgesprek. Ik geef je dan gelijk 3 praktische tips.

Mail me dan via info@coaching-noord.nl. Ik help je graag.

Ik ben Ingrid Wortelboer en heb ruim 25 jaar ervaring als HRM adviseur bij zowel profit als non profit organisaties in het Noorden van het land. Vanuit deze achtergrond erken ik uit eigen ervaring de werkdruk bij organisaties en kan ik gemakkelijk de

aansluiting vinden bij leidinggevenden en medewerkers. Sinds 2007 heb ik een eigen praktijk waarin ik mensen als stresscoach begeleid met stress en burn-outklachten zodat ze snel hun carrière weer kunnen oppakken.