Hoe draagt de Corona Energie Check-Up bij aan minder stress?

Vitaal en sterk door de Coronacrisis, thuis en met je werk! Doe een energie check

Hoe reageer jij op de informatiestroom rondom het Coronavirus van de afgelopen weken? Vliegt het je af en toe naar de keel? Heb je nog nooit digitaal lesgegeven en wordt je daar onzeker van? Werk je thuis net als je partner en moet je de kinderen ook nog lesgeven en vermaken? Vervagen de grenzen tussen werk en privé steeds meer? Is je eettafel je werktafel geworden? Mis je de structuur en je collega’s? Word je onzeker door de situatie en ervaar je steeds meer stress?

Je bent niet de enige!

Het is heel normaal dat je deze situatie als lastig ervaart.

Wel is het zaak dat je alert blijft want dat kan het ook nadelige gevolgen hebben voor je gezondheid. En dat is het laatste wat we nu willen, want juist nu, in deze coronatijd, is onze gezondheid, onze vitaliteit, van het grootste belang. Wanneer je te veel stress, spanning en werkdruk ervaart dan heeft het effect op je werk én op je weerstand.

Maar wanneer is het teveel?

De Corona Energie Check- up helpt je daarbij. Geen overbodige luxe, dus!

De Corona Energie CheckUp bestaat uit:

  • Een persoonlijke digitale vitaliteitsmeting. Hiermee krijg je een betrouwbaar inzicht in jouw stress, vermoeidheid, herstelvermogen, concentratie en cognitief functioneren.
  • De bespreking van de gegevens die komen uit jouw persoonlijke vitaliteitsmeting vastgelegd in een handig rapport.
  • 4 coachingssessies van 1 uur waarin je inzicht en handvaten krijgt in jouw specifieke situatie. Door deze sessies krijg je snel grip op je situatie, je leert stress de baas te blijven, en je leert een gezonde balans te realiseren tussen je werk en privé, en je vitaliteit te vergroten.

Zo kun je onder alle omstandigheden goed blijven functioneren en vergroot je je weerstand optimaal.

Wat levert je de Corona check-up je op?

Vitaal en sterk, door de Coronacrisis, thuis en met je werk!

  • Je hebt een handig rapport beschikbaar met betrouwbaar inzicht in jouw huidige stress, vermoeidheid, herstelvermogen, concentratie en cognitief functioneren.
  • Je herkent stress en hoe die zich bij jou persoonlijk manifesteert, je kent de gevaren, en weet hoe je in kunt grijpen om snel en eenvoudig te herstellen van stress
  • Je leert hoe je stress voorkomt in jouw specifieke situatie
  • Je leert hoe je je eenvoudig vitaler voelt en minder stress ervaart
  • Je leert welke rol een werk/ privé balans speelt specifiek in deze Coronacrisis en hoe je balans creëert
  • Je leert hoe je grip krijgt op je huidige situatie en de stress die die met zich meeneemt voor je werk
  • Je vitaliteit, je concentratie, je herstelvermogen, en je cognitief functioneren verbeteren. En je weerstand verhoogt.

Wil je vitaal en sterk door de Coronacrisis, thuis en vooral ook met je werk?

Meld je dan aan voor een Corona Energie Check-up via info@coaching-noord.nl of bel me: 0614229645.

P.S. Laat het me weten als je vragen hebt of als er iets anders is dat ik voor je kan doen.
Ik vind het altijd leuk als je contact met me opneemt!

Ik ben Ingrid Wortelboer en heb ruim 25 jaar ervaring als HRM adviseur bij zowel profit als non profit organisaties in het Noorden van het land. Vanuit deze achtergrond erken ik uit eigen ervaring de werkdruk bij organisaties en kan ik gemakkelijk de

aansluiting vinden bij leidinggevenden en medewerkers. Sinds 2007 heb ik een eigen praktijk waarin ik mensen als stresscoach begeleid met stress en burn-outklachten zodat ze snel hun carrière weer kunnen oppakken.