Ik kwam bij Ingrid met een zware burn-out nadat ik eerst via mijn werkgever een traject bij een psycholoog had doorlopen. Dit betrof een verkort traject gericht op cognitieve therapie. Ik raakte tijdens deze therapie steeds dieper in een burn-out. Via via kwam ik op het spoor van Coaching Noord en toen ik op de website de visie op burn-out las, had ik veel herkenning en begreep ik beter wat er aan de hand was en wat ik nodig had.

Ingrid trok aan de noodrem van de hogesnelheidstrein waarin ik nog steeds zat. Ze was op sommige momenten streng en confronterend, maar dat was exact wat er nodig was om mij tot bijna volledige stilstand te brengen. Ik vond het zeer prettig dat Ingrid haar coaching aanpast aan wat ik als cliënt nodig had. Ze is daar zeer flexibel en succesvol in. Ik zie nu wat het belang is van de balans tussen inspanning en ontspanning en deze wetenschap neem ik mee voor de rest van mijn leven.

Ingrid heeft mij tijdens de re-integratie ook nog enkele maanden begeleid tot aan het moment dat ik er vertrouwen in had voldoende bagage te hebben om zonder begeleiding verder te herstellen. Ik vond het zeer waardevol om, zeker in het begin, met Ingrid te bespreken waar ik tegenaan liep tijdens het reïntegreren. Ze gaf me tools, inzichten en vertrouwen waarmee ik verder kon.

Ik gun een ieder die te maken krijgt met een burn-out coaching en begeleiding van Ingrid. Ze heeft voor mij persoonlijk het verschil gemaakt!