Ik ben bij Ingrid gekomen om te sparren en ook handvatten mee te krijgen over hoe ik de aan mijzelf opgelegde hoge verwachtingspatroon (zowel werk als privé) in zodanige banen kon leiden dat ik mezelf daar niet door aan ten gronde zou richten. Er waren immers voldoende signalen dat ik daar hard toe naar op weg was.
Mijn grootste leerpunt was afstand leren nemen van een gedachte of situatie die mij emotioneel uit evenwicht brengt en de mogelijke impact daarvan op mij en mijn gemoedstoestand. De eventuele emotie die dan ontstaat is veel beter te beteugelen en heeft veel minder invloed op hoe ik mij daarna voel. Door zowel fysieke oefeningen als hier anders in te leren denken krijg ik meer rust en geduld en kom ik veel stabieler over.
Ik kan Ingrid aanbevelen aan mensen waaraan ik merk dat een betere verhouding tussen rationeel denken en op je gevoel afgaan, meer evenwicht en mentale stabiliteit op zou leveren. Mensen die profijt kunnen hebben om in de hedendaagse maatschappij, meer in het hier en nu te leven.

Maar los hiervan helpt haar persoonlijke en ook wel wat directe benadering, ook heel erg om heel snel een vertrouwde en open omgeving en gesprek te creëren. Los van alle tools blijft het tenslotte mensenwerk.
Wat mij betreft had het nog niet hoeven te stoppen, ik merkte aan mezelf dat ik iedere sessie nog weer meer handvatten mee kreeg en consequent de oefeningen toe kon passen.

Ik heb het soms als zeer intens, maar altijd erg plezierig en leuk ervaren! Dank daarvoor.