Lessen voor je leven na een burn-out. Wordt de CEO van je leven!

Lessen voor je leven na een burn-out.

Wordt de CEO van je leven!

Je bent net uit je burn-out en daar ben je blij om en je bent blij dat je nu weer helemaal aan het werkt bent. Het was geen gemakkelijke tijd en je bent aardig geschrokken dat je het zover hebt laten komen. Je voelt je misschien niet sterk genoeg en vraagt jezelf regelmatig af of je ooit weer “de oude” zult worden. Inmiddels heb je al veel geleerd over jezelf en hoe je fysiek fit kunt blijven. Wel vraag je je vaak af of dit het nu is en of je je oude leven wel weer wilt oppakken. Je weet het eigenlijk niet.

Op je werk is er niets veranderd en je vraagt je af of je het geleerde wel kunt vasthouden. Af en toe heb je het gevoel dat je weer aan het terugvallen bent en dat voelt niet fijn. Tijdens een vergadering komt het werk weer op je af en het klamme zweet breekt je uit. Je wilt je grenzen aangeven maar bent ook bang dat ze gaan denken dat je een loser bent en niet ambitieus. En dat wil je absoluut niet.

Herken je dit?

  • Je bent hersteld van een burn-out en je wilt verder met je carrière maar je weet niet hoe?
  • Je voelt je na je burn-out nog niet weer de ‘oude’?
  • Je bent het beu om telkens weer in je oude patronen terug te vallen?

Iets houd je tegen om meer te doen wat je wilt en minder wat je liever niet meer wilt doen. Er zijn allerlei gedachten en emoties die je  blokkeren en die je kunt doorbreken. Je hebt innerlijke stemmetjes die je steeds weer saboteren.

Wat houdt je tegen om de CEO op je werk te zijn en in je persoonlijke leven?

Dit persoonlijk leiderschapstraject laat je zien hoe je gedrag en je denkwijzen zijn geprogrammeerd in je jeugd. Tijdens dit traject leer je jezelf goed kennen en sta je stil bij je eigen handelen, gedrag en de waarden en overtuigingen die daar aan ten grondslag liggen.  Maar het is ook een zoektocht naar je drijfveren en sterkten. Je leert waarom je dingen doet zoals je ze doet, maar je leert ook wat je missie /visie is. Daaruit zal vanzelf volgen hoe je de dingen doet en wilt gaan doen en kan je bevlogen werken.

Tijdens dit jaartraject vindt er een herprogrammering plaats, een transformatie, zodat je jezelf eindelijk bevrijdt van de door jouw opgelegde beperkingen om succesvol te zijn.

Doorbreek je belemmerende patronen en ontdek waar jouw sterktes liggen. Het is tijd om de regie te pakken, over je loopbaan én je leven!

Meer weten? In een uitgebreide intake bespreken we wat dit persoonlijk leiderschapstraject voor jou kan betekenen en hoe wij samen jou kunnen maken tot de CEO van je leven.

Ik ben Ingrid Wortelboer en heb ruim 25 jaar ervaring als HRM adviseur bij zowel profit als non profit organisaties in het Noorden van het land. Vanuit deze achtergrond erken ik uit eigen ervaring de werkdruk bij organisaties en kan ik gemakkelijk de

aansluiting vinden bij leidinggevenden en medewerkers. Sinds 2007 heb ik een eigen praktijk waarin ik mensen als stresscoach begeleid met stress en burn-outklachten zodat ze snel hun carrière weer kunnen oppakken.